NaslovnicaVijestiSudac u Engleskoj igraču pokazao okrugli crveni karton. Za zbunjene navijače stiglo...

Sudac u Engleskoj igraču pokazao okrugli crveni karton. Za zbunjene navijače stiglo i objašnjenje

Utakmica 1/16 finala engleskog FA kupa između Wrexhama i Sheffield Uniteda završila je rezultatom 3:3, no pozornost svih svjetskih medija privukla je činjenica da je sudac utakmice pokazao okrugli crveni karton umjesto četvrtastog.

Sudac Dean Whitestone isključio je Daniela Jebbisona u 71. minuti, ali kada je izvadio crveni karton svi su ostali zaprepašteni zbog oblika.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Umjesto uobičajenog četvrtastog, put u svlačionicu pokazao je okruglim crvenim kartonom.

Kako je navedeno na društvenim mrežama, a ubrzo potom potvrdila i sudačka organizacija, suci žele pomoći ljudima i igračima koji ne raspoznaju boje.

Zbog tritanomalije daltonisti ne mogu razlikovati crvenu od žute i plavu od zelene, pa je u tom pogledu kvadrat zamijenjen krugom.

“Okrugli crveni kartoni uvedeni su kako bi pomogli igračima koji nisu mogli razlikovati boje”, objašnjeno je.

Kako je spomenuta utakmica završila rezultatom 3:3, u utorak će Wrexham i Sheffield United odigrati novi susret nakon kojeg će se znati tko ide u daljnju fazu ovog natjecanja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!