NaslovnicaVijestiSudbina Judea Bellinghama riješena: Poznat je klub u kojem će igrati sljedeće...

Sudbina Judea Bellinghama riješena: Poznat je klub u kojem će igrati sljedeće sezone

Engleski nogometaš Jude Bellingham postat će novi igrač Real Madrida, izvijestio je sportski novinar Fabrizio Romano. Pregovori dviju strana su u završnoj fazi, a engleski veznjak već je dogovorio osobne uvjete s Real Madridom i preostalo je još dogovoriti visinu odštete s Borussijom Dortmund na posljednjem sastanku.

Kada je imao samo 17 godina, Englez je došao u Borussiju iz Birminghama za 25 milijuna eura. Od tada, za njemački klub odigrao je 130 utakmica, postigao 21 gol i upisao 25 asistencija.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bellingham je debitirao za englesku reprezentaciju u studenom 2020. godine i od tada je upisao 24 nastupa i postigao jedan gol.

Jude Bellingham već je mjesecima najtraženiji veznjak na svijetu i za njegov potpis bore se brojni veliki klubovi, prije svega Liverpool i Manchester City, no čini se da će saga završiti njegovim odlaskom u Real Madrid.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!