NaslovnicaVijestiSUDBINA LUKE MODRIĆA ODLUČENA: Evo što je Real Madrid spreman da uradi...

SUDBINA LUKE MODRIĆA ODLUČENA: Evo što je Real Madrid spreman da uradi da zadrži Modrića u svojim redovima!

Sudbina Luke Modrića odlučena. Evo što je Real Madrid spreman da uradi da zadrži Modrića u svojim redovima! Real Madrid je spreman ponuditi Luki Modriću novi ogromni ugovor kako bi ga zadržali i utišali interes Intera.

Sudbina Luke Modrića

Giganti iz Serije A su proveli većinu ljeta, pogotovo nakon Svjetskog prvenstva u potjeri za hrvatskim reprezentativcem nakon što je rečeno da bi mogao biti otvoren za odlazak sa Bernabeua.

Real, međutim, nema namjeru prodati Modrića i spremni su povećati njegovu platu od 138.000 funti prema španjolskim novinama Marci.

Tvrde da bivši igrač Tottenhama vjerojatno dobiva ‘značajan’ porast plaće u onom što bi mogao biti posljednji veliki ugovor u svojoj karijeri.

[su_bet365_koeficijenti]

Modrić, koji u rujnu navršava 33 godine, ima klauzulu za oslobađanje od 674 milijuna funti, ali to nije zaustavilo Intera da istražuje za ambicioznim transferom.

Izvještaji u Italiji su čak predložili da je Modrić spreman reći predsjedniku Real Madrida, Florentino Perezu da želi napustiti klub zbog novog izazova u Italiji.

No novi menadžer Julen Lopetegui je uvjeren da njegov vezni igrač neće napustiti Real Madrid prije nego što se prijelazni rok zatvori.

>> ZARADITE NA TRANSFERU LUKE MODRIĆA!

“Predsjednik je već dao odgovor, nemam mnogo toga za dodati”, rekao je Lopetegui u nedelju.

“Modrić je izvanredan igrač, čekamo ga sa otvorenim rukama. Razgovarao sam sa njim nakon sjajnog Svjetskog prvenstva i vidjet ćemo može li igrati 15. kolovoza (protiv Atletico Madirda u Europskom Super Kupu), naš prvi veliki cilj ove sezone.”

[su_bet365_100bonus]

“Rekao sam mu da je igrač kojeg volim i on to zna. Bit će sretan sa ugovorom kojeg dobije ovdje.”

“Bit će sretan što će igrati nogomet, kao što je već igrao u Real Madridu. Luka je igrač Real Madrida i nastavit će biti, nemam sumnje. Uživali smo u njemu i nastavit ćemo.”

Real će još više željeti da osigura Modrićev ostanak ovog ljeta, jer je veznjak Mateo Kovačić taj koji bi mogao otići na posudbu u Chelsea kao dio ugovor za Thibaut Courtoisa, koji bi trebao otići u Chelsea za 35 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!