NaslovnicaVijestiSUDBINA SE POIGRALA SA REAL MADRIDOM: Kakvu ulogu Manchester United ima u...

SUDBINA SE POIGRALA SA REAL MADRIDOM: Kakvu ulogu Manchester United ima u njihovom osvajanju Lige prvaka tri puta zaredom?

Thibaut Courtois je trenutno pod velikim pritiskom u Real Madridu. Od njegovog dolaska iz Chelsea, on nije pokazao ništa kako bi uvjerio navijače Reala da je njegov transfer bio dobra odluka.

SUDBINA SE POIGRALA

Zbog toga su španjolske sportke novine objavile bezbroj članaka o tome gdje je sve pošlo po zlu i koja je uloga Manchester Uniteda u tome.

AS izvještava da je menadžment Real Madrida pogriješio u situaciji sa vratarima. Objašnjeno je da je klub pokušao izvući Davida De Geu sa Old Trafforda, uprkos tome što su se mnogi navijači zalagali za Keylor Navasa.

Tranfser je bio dogovoren, a AS navodi kako je Navas već bio u ‘privatnom avionu’ na putu da potpiše za Manchester United, ali faks uređaj je ubio taj transfer.

AZ Alkmaar – Manchester United: Najava drugog kola Europske lige!

Sada, ovaj faks uređaj je smatran spasiteljem De Gee u Manchester Unitedu, jer smatraju da im je to pomoglo da zadrže Španjolca.

U Madridu, AS, navodi da se umjesto žaljenja na transfer dogodilo upravo ono suprotno: “Taj je faks pomogao Real Madridu da osvoji tri Lige prvaka zaredom.”

To pokazuje koliko je Navas bio cijenjen u Real Madridu, a nadalje naglašava pritisak pod kojim je Courtois u ovom trenutku.

S obzirom na naklonost prema Navasu, De Gea bi se možda suočio sa istim ili sličnim pritiskom koji je trenutno na Belgijancu da je uspio napustiti Manchester United.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!