NaslovnicaVijestiSuigrači ga jedva smirili: Sinoć se gušio u suzama na oproštaju od...

Suigrači ga jedva smirili: Sinoć se gušio u suzama na oproštaju od Juventusa

Juventus je sinoć u predzanjem kolu Serije A odigrao 2:2 protiv Lazija, a klub su napustili Giorgio Chiellini i Paulo Dybala koji su još ranije najavili odlazak iz Torina.

Argentinski napadač Paulo Dybala sinoć se teško oprostio od Juventusa kada je ustupio mjesto na terenu u 78. minuti utakmice.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dybala je prethodno odbio produžiti ugovor s Juventusom jer mu se nisu svidjeli predloženi uvjeti pa će ovog ljeta kao slobodan igrač promijeniti sredinu. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka Argentinac se gušio u suzama, suigrači su ga pokušavali smiriti i stvarno se ne pamti da je netko tako emotivno doživio odlazak iz kluba.

To je posebno dojmljivo jer se zna da nije startao u Juventusu, već da je u torinski klub stigao 2015. godine iz Palerma.

Prije toga igrao je za argentinski Instituto, a u prethodnih sedam sezona bio je jedan od čelnika Stare dame za koju je odigrao 291 utakmicu.

Zabio je 115 golova, bio miljenik navijača, a u posljednje dvije sezone imao je dosta problema s ozljedama. Dybala je trenutno na meti brojnih europskih nogometnih klubova, a navijači Juventusa sigurno ne bi voljeli završiti u redovima Intera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!