NaslovnicaVijestiSUIGRAČI ZAPREPAŠTENI: Razlog zbog kojeg je N'Golo Kante propustio utakmicu protiv Manchester...

SUIGRAČI ZAPREPAŠTENI: Razlog zbog kojeg je N’Golo Kante propustio utakmicu protiv Manchester Cityja

N’Golo Kante je bio nevjerojatan otkako je došao na engleske obale i o toj činjenici se ne može raspravljati. Francuz je bio monumentalan dio Leicester Cityja koji je doživio nogometnu fantaziju osvojivši Premier ligu po koeficijenti 5000/1.

SUIGRAČI ZAPREPAŠTENI

Nevjerojatno, on je stajao lisice samo 5.6 milijuna funti. Kante je ubrzo prešao u Chelsea nakon Leicesterovog spektakularnog trijumfa, gdje je opet naizgled sveprisutan u veznom redu dok je osigurao titulu i drugu sezonu.

Kanteova sposobnost razbijanja igre je bez premca, a količina posla koji je u stanju odraditi u igri je nevjerojatna.

Mali veznjak se popeo na sam vrhu engleskog nogometa, što je možda najbolje sažeo njegov suigrač Eden Hazard u utrci za Chelseajev trijumf ranije ove godine.

“On je posvuda – mislim da ga ponekad dva puta vidim kada sam na terenu”, rekao je je belgijski maestro.

“Jedan s lijeve strane, jedan s desne strane. Mislim da igram sa blizancima! – On je fantastičan igrač i puno pomaže timu, tako da smo sretni što ga imamo.”

[su_watch_live_football]

Međutim, Kanteova treća sezona u engleskom nogometu nije baš bila svijetla kao prošle dvije.

Chelsea se mučio da replicira svoju formu iz posljednje sezone i Kante nije bio u mogućnosti utjecati na utakmice kao što je to bio u prošlosti.

Ipak, nema sumnje u to koliko je važan francuski veznjak za londonski klub, što je dokazano njeg ovom odsutnošću u Chelseajevoj posjeti Manchester Cityju za vikend.

Antonio Conte, unatoč tome što je primio samo jedan gol, nije bio baš u utakmici, dok je City lagano igrao dodave sa loptom oko Chelseajeve polovine terena.

Bez Kantea u srcu veznog reda, koji bi sjekao igru, Chelsea se mučio da dobije bilo kakvo uporište u ovoj utakmici.

Kante je prvobitno izostavljen zbog bolesti, no Telegraph je večeras otkrio opseg te bolesti.

Zabilježeno je da se Kante onesvjestio u svlačionici ispred svojih šokiranih suigrača, koji su bili prestrašeni što je Francuz imao neku vrstu srčanog problema.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Klubski liječnik je brzo stigao, dok se Kante ponovo vratio svijesti i odmah ga je poslao na niz kardioloških testova.

Srećom, testovi su bili dobri i Kantea je pregledalo medicinsko osoblje, ali odlučeno je da neće riskirati nakon što se osjećao bolestan ujutro pred utakmicu.

Dobra vijest za Chelsea i navijače je to što se Kante vratio na trening u ponedjeljak kako bi svojoj ekipi pomogao da se vrati u utrku za prva četiri mjesta na tabeli Premier lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!