NaslovnicaVijestiŠukerovo bogatstvo povećano za 5 milijuna dolara, otkrivena i njegova godišnja zarada

Šukerovo bogatstvo povećano za 5 milijuna dolara, otkrivena i njegova godišnja zarada

Prošle su tri godine od posljednjeg pojavljivanja bivšeg predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera u javnosti, no sada je konačno otkriveno mjesto njegovog boravka, kao i procjena njegovog bogatstva.

Portal CA Knowledge, specijaliziran za procjenu bogatstva poznatih ličnosti, istražio je situaciju Davora Šukera i otkrio da živi na relaciji London – Sjedinjene Američke Države. Prema njihovim saznanjima, Šuker često posjećuje Las Vegas, poznat po kockanju i zabavi, a procjenjuje se da trenutno raspolaže s oko 15 milijuna dolara na svom računu.

Očigledno je da je Šuker u posljednjih pet godina povećao stanje svog računa, s obzirom na to da je 2019. godine imao vrijednost od 10 milijuna dolara i procjena je da mu na račun stiže oko milijun eura godišnje. Međutim, još uvijek nije poznato kojim se točno poslovima bavi.

Šuker je započeo svoju karijeru u rodnom Osijeku, a tijekom nje je igrao za Sevillu, Real Madrid, Arsenal, West Ham i Munchen 1860.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!