NaslovnicaVijestiSukob Gattusa i Kolarova: Evo čime je trener Milana iznervirao nogometaša Rome...

Sukob Gattusa i Kolarova: Evo čime je trener Milana iznervirao nogometaša Rome pored aut linije!

Utakmicu između Rome i Milana na Olimpicu obilježio je sukob Gattusa i Kolarova, u duelu u kojem su gosti odnijeli sva tri boda iz Rima.

Nogometaši Milana su pobijedili Romu sa 0:2 na Olimpicu, u 26. kolu Serie A i tako nastavili niz od 11 utakmica bez izgubljene utakmice, a duel je obilježio sukob Gennara Gattusa i Aleksandra Kolarova.

Prvi dio meča nije bio pretjerano zanimljiv i gledatelji nisu vidjeli previše od igre, pa se na odmor otišlo bez golova i većih prilika.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ipak, drugi dio susreta donio je i dva gola, ali i dosta drugih uzbuđenja. Sve je počelo u 48. minuti kada je Cutrone pogodio nakon asistencije Susa za vodstvo gostiju. Milan je i nakon toga bio opasniji rival na terenu, ali Alisson je čuvao Romu. Ipak, u 74. minuti Nikola Kalinić je bio asistent, a Calabrija strijelac i prednost Milana bila je udvostručena.

Do kraja susreta Roma je napadala, a Milan je prijetio iz kotri, ali većih prilika na obje strane nije bilo i susret je završen rezultatom 0:2.

Verbalni “rat” je počeo sredinom prvog poluvremena kada se srpski fudbaler požalio igraču Milana Calabriji zbog jednog starta. Sve se to događalo pred očima Gattusa koji je počeo da „grmi” na Kolarova, kome je uputio i prijetnje.

“Razbiću ti gu*icu, igraj nogomet”, poručio je Kolarovu temperamentni trener.

Ipak, sudac je na kraju smirio strasti, a poslije je došlo i do zagrljaja Gattusa i srpskog reprezentativca.

Milan je sada na 7. poziciji sa 44 osvojena boda, dok je Roma dva mjesta iznad sa šest bodova više.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!