NaslovnicaVijestiSunčanje i relaksacija: Zvijezda Arsenala na zasluženoj pauzi uoči utakmice sa Southamptonom

Sunčanje i relaksacija: Zvijezda Arsenala na zasluženoj pauzi uoči utakmice sa Southamptonom

Sunčanje i relaksacija za najboljeg igrača Arsenala. Zvijezda Londonskog tima, Mesut Ozil na zasluženoj pauzi uoči utakmice sa Southamptonom. Za manje od 24 sata nakon što je bio igrač utakmice protiv Manchester Cityja, Ozil je malo otišao na sunčanje, jedan mali predah prije utakmice sa Southamptonom.

Sunčanje i relaksacija

Igrač utakmice protiv Cityja je zaradio malu pauzu uoči Božića, a i zaslužio je kao najbolji igrač u Arsenalu u ovim trenutcima.

Veznjak koji je osvojio Svjetsko prvenstvo sa svojom državom je asistirao kod oba gola u pobjedi Arsenala nad Manchester Cityjom na Emirates stadionu, gdje je rezultat bio 2-1.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

24 sata kasnije Ozil je otišao na sunčanje na nepoznatu lokaciju.

27-godišnjak je do sada u sjajnoj formi za Arsenal, a pokupio je čak 15 asistencija i dva gola u 16 nastupa za Londonski tim, kao i dva pogodka koje je postigao u Ligi prvaka.

Prošle sezone nastupi Ozila su bili ograničeni zbog povrede, ali Njemačka zvijezda nije dopustila da se to ponovo dogodi.

Za Kicker je rekao: “Najveća promjena je počela kada sam bio povrijeđen prošle sezone, a sada sam promijenio dijetu i počeo gledati na sve detalje u mom životu.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Na primjer, počeo sam ići na fizioterpije kada imam pauze i pobrinuo sam se za to da imam dobar san. To je ključno u Engleskoj, jer je to jedna od najbržih liga na svijetu, a mi često igramo i po dvije utakmice u sedmici, a bez zimske pauze.”

“Dosta sam propustio fudbala kada sam bio povrijeđen i ne želim da se to ponovi. Zato sada sve radim sve kako bi izbjegao te povrede.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!