NaslovnicaVijestiSUPER AGENT OTKRIVA: Detalji transfera Cristiana Ronalda u Juventus izašli na vidjelo!

SUPER AGENT OTKRIVA: Detalji transfera Cristiana Ronalda u Juventus izašli na vidjelo!

Super agent otkriva! Detalji transfera Cristiana Ronalda u Juventus izašli na vidjelo! Cristiano Ronaldo u Juventus je bio nesumnjivo jedan od najvećih transfer ove sezone.

Super agent otkriva

Bilo je to prvi put da se vladajući osvajač Zlatne lopte preselio u drugi klub otkako se Jean-Pierre Papin pridružio AC Milanu 1992 godine, ali to je samo pola priče.

Ronaldo je rekordni strijelac Real Madrida i jedan od najvećih igrača ikada.

On je bio zvijezda u kojoj je tim izgrađen oko njega i samo trebate da pogledate kako igraju ove sezone bez njega i sve će vam biti jasno.

Ideja da ga prodaju Juventusu je bila ismijavana, jer nitko doista nije vjerovao da bi se takav transfer mogao dogoditi.

Svi pravi ljudi su rekli da će se dogoditi, ali uvijek postoji osjećaj da je bilo previše dobro da bi bilo istinito.

A sada, nakon nekoliko mjeseci otkako se preselio u Torino, Ronaldov agent Jorge Mendes otkrio je zanimljivu istinu o njegovog transferu.

Super agent je govorio tijekom svečanosti dodjele nagrada u Italiji i objasnio kako ga je Ronaldo zamolio da radi na transferu Juventusa mnogo ranije nego što je itko mislio.

“Cristiano mi je rekao u siječnju kako se želi pridružiti Staroj dami,” rekao je Mendes, prema pisanju Tuttosporta. “U tom trenutku nisam mislio da bi transfer bio moguć, ali pretpostavljam da sam pogriješio.”

“Sreo sam se sa sportskim direktorom Paraticijem i Nedvedom prije utakmice Juventus – Real Madrid u Torinu, a onda sam se susreo sa Agneliom, predsjednikom Juventusa i počeo sam vjerovati da je transfer moguć.”

Tako je Ronaldo već mjesecima planirao da se preseli u Torino, kada je slavio nevjerojatan gol makazicama sa pljeskom navijača Juventusa.

Čak i Mendes nije mislio da je transfer moguć, ali Ronaldo je nekako uspio.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!