NaslovnicaVijestiSUPER DERBY: Samo u četiri države na svijetu neće biti emitovana utakmica...

SUPER DERBY: Samo u četiri države na svijetu neće biti emitovana utakmica između Citya i Uniteda

Nedjeljski derbi između Uniteda i Citya bit će središte svjetske pozornosti u nedjelju. Engleski mediji s radošću podižu atmosferu, dok su mnoge televizijske postaje širom svijeta u stanju pripravnosti i samo čekaju spektakl za koji su izdvojile mnogo novca.

utakmica između Citya i Uniteda

Englezi zadovoljno trljaju rukama,  rekavši da je ovakav interes za bilo kakvu nogometnu utakmicu na Otoku već odavno izgubljen. Kao što ističu, susret između Manchester Uniteda i Citya bit će najgledanija i najskuplja utakmica u Premier ligi svih vremena.

Zanimanje iz cijelog svijeta je bez presedana, gotovo svaka država će imati sliku sa legendarnog Old Trafforda, a bez nje će ostati samo gledaoci iz Sjeverne Koreje, Kube, Moldavije, Svetog Kristofora i Nevisa na Karibima.

>> Manchester United se rješava Shawa i dovodi Brazilca za 90 miliona eura

Televizijska kuća Sky Channel očekuje obaranje rekorda iz 2012. kada je više od četiri milijuna gledatelja gledalo susret istih rivala.

[su_bonus]

Kako stvari stoje ovo će biti susret najskupljih ekipa u povijesti Premier lige, ukupna vrijednost 22 igrača na terenu biti će gotovo 750 milijuna eura – bez obzira na činjenicu da zbog ozljede ne igraju Paul Pogba, Eric Bailly, John Stones i Benjamin Mendy.

Ova utakmica je izuzetno važna posebno za United jer je Jose Mourinho za Cityem već zaostaje osam bodova.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Otočni vremenski prognozeri također upućuju na nešto drugo – na snijeg. Za cijelo područje Manchestera, predviđa se snijeg. U najgorem slučaju moguće je čak i otkazivanje utakmice.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!