NaslovnicaVijestiSuperkompjuter otkriva najgore igrače u Premier ligi ove sezone!

Superkompjuter otkriva najgore igrače u Premier ligi ove sezone!

Podaci superkompjutera otkrili su da je Arsenalov Pierre-Emerick Aubameyang jedan od najgorih igrača u Premier ligi ove sezone – zajedno sa Liverpoolovim Sadiom Maneom.

Superkompjuter otkriva

Kapetan Topnika priznao je da se jako muči ove sezone i statistika to potvrđuje, jer je u 15 ligaških utakmica postigao samo tri gola.

Podaci su preuzeti sa superkompjutera Fanatayja, koji koristi algoritam zasnovan na fantastičnom nogometnom bodovanju, mjereći bodove svakog igrača u odnosu na očekivani učinak.

Aubameyang je daleko ispod svog uobičajenog standarda, jer nije uspio postići svoj tjedni učinak na utakmici za prosječno 4,1 bodova svaki tjedan. To je najveći manjak u Premier ligi.

Slijedi Mane, koji u prosjeku bilježi 3,0 boda ispod svog tjednog cilja, dok njegov suigrač Trent Alexander-Arnold također loše igra na ispod 2.8.

Ispod pogledajte cijelu listu najgorih igrača u Premier ligi ove sezone:

GK: Aaron Ramsdale (Sheffield United)

RB: Trent Alexander-Arnold (Liverpool)

CB: Enda Stevens (Sheffield United)

CB: John Egan (Sheffield United)

LB: Luke Shaw (Man United)

RW: Willian (Arsenal)

CM: Kai Havertz (Chelsea)

CM: Joao Moutinho (Wolves)

LW: Sadio Mane (Liverpool)

FW: Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal)

FW: Mason Greenwood (Man United)

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!