NaslovnicaVijestiSuperkompjuter predvidio kako će Manchester United i PSG završiti u Ligi prvaka...

Superkompjuter predvidio kako će Manchester United i PSG završiti u Ligi prvaka sa Ronaldom i Messijem!

Superkompjuter je predvidio da Manchester United i PSG imaju male šanse za osvajanje Lige prvaka ove sezone, unatoč kupovini Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Superkompjuter predvidio

Messi je na ljeto stigao u francusku prijestolnicu kako bi dovršio senzacionalni besplatni transfer u PSG nakon što je propalo potpisivanje novog ugovora.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Očekuje se da će dolazak šestostrukog dobitnika Zlatne lopte u sastav Mauricija Pochettina ojačati dugogodišnju potragu PSG-a za trofejom Lige prvaka.

U međuvremenu, Ronaldo je na ljeto šokirao odlaskom iz Juventusa u Manchester United.

36-godišnja portugalska zvijezda, koja je postigla dva gola u svom drugom debiju u Unitedu u subotu, pet je puta u svojoj karijeri podigao trofej Lige prvaka.

Ole Gunnar Solskjaer nije uspio osvojiti ovo natjecanje kao menadžer Uniteda prošle sezone, kao ni drugo po redu u Europi, nakon poraza njegove ekipe od Villarreala u finalu Europske lige.

Međutim, superkompjuter je sada predvidio da bi United mogao biti bolji od PSG-a u Ligi prvaka, ali da niti jedna ekipa neće osvojiti natjecanje.

Superkompjuter je sugerirao da United ima 52% šanse da završi na vrhu skupine F, u kojoj se nalaze Atalanta, Villarreal i Young Boys.

United ima 79% šanse za plasman u osminu finala, ali samo 45% šanse da će se plasirati u četvrtfinale.

Šanse Crvenih đavola za prolazak u polufinale Lige prvaka padaju na 22%, dok za finale imaju samo 10%.

SLIKA

United ima 5% šanse za osvajanje Lige prvaka, i ispred su PSG-a po tom pitanju, jer ekipa iz Ligue 1 ima samo 3% šanse za osvajanje prestižnog trofeja.

PSG je u skupini A uz Club Brugge, Leipzig i Manchester City.

Klub sa sjedištem u Parizu ima 20% šanse da zauzme prvo mjesto u skupini, budući da je City pao na 63%.

Predviđeno je da PSG ima 57% šansi za plasman u osminu finala, a 31% šanse za plasman u četvrtfinale. Da će stići u polufinale superkompjuter im daje 16% šansi.

Prema najboljoj svjetskoj online kladionici bet365, PSG je i dalje favorit za osvajanje natjecanja sa kvotom 4.33! Drugi je Manchester City sa kvotom 4.50, dok su treći i četvrti favorit Bayern i Chelsea sa kvotom 8.00!

Da će PSG i City stići u polufinale najprestižnijeg europskog natjecanja, bet365 kladionica daje kvotu od 2.62. Na Manchester United ta kvota ide i do 5.00! Ne poklapaju se šanse superkompjutera i svjetskih online kladionica, tako da ovo definitivno možemo iskoristiti, dok koeficijenti još uvijek nisu pali.

Pored toga bet365 kladionica nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak, tako da bi vaša isplata automatski bila mnogo veća nego na nekim lokalnim kladionicama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!