NaslovnicaVijestiSuperkompjuter predvidio tko će osvojiti Premier ligu u novoj sezoni!

Superkompjuter predvidio tko će osvojiti Premier ligu u novoj sezoni!

Očekuje se da će branitelji naslova u Premier ligi Manchester City uspješno oobraniti naslov protiv Chelseaja i Liverpoola prema predviđanjima superkompjutera.

Superkompjuter predvidio

Ekipa Pepa Guardiole osvojit će Premier ligu po četvrti put u pet godina, a Liverpool, Chelsea i Manchester United odvojeni su na samo dva boda, čineći ostatak od prva četiri tima.

City kreće u sezonu 2021/22 kao favorit pogotovo, jer se čini neizbježnim veliki transfer za zamjenu Sergija Aguera, a Harry Kane, Lautaro Martinez i Andre Silva su ušli u uži izbor.

Guardiolina ekipa je prošle sezone osvojila Premier ligu sa 12 bodova prednosti nad drugoplasiranim Unitedom.

Ekipa Olea Gunnara Solskjaera završit će četvrti u novoj sezoni, prema predviđanjima superkompjutera.

Crveni đavoli su nedavno potvrdili potpisivanje krilnog napadača Jadona Sancha vrijednog 73 milijuna funti, ali navodno jure i Raphaela Varanea i Eduarda Camavingu prije početka sezone.

Ali predviđanja superkompjutera sugerira da će United završiti iza Liverpoola i Chelseaja u borbi za naslov.

Momčad Jurgena Kloppa nije uspjela obraniti naslov prvaka u Premier ligi jer su ih ozljede Virgila Van Dijka, Joela Matipa i Joea Gomeza omele.

Unatoč dovođenju Ibrahima Konatea, Liverpool će prema predviđanjima superkompjutera završiti 11 bodova iza Manchester Cityja.

Redsi su ovog ljeta izgubili Georginija Wijnaludima i još uvijek ga nisu zamijenili, ali Index vjeruje da će to biti dovoljno da Chelsea završi na drugoj poziciji.

Očekuje se da će Thomas Tuchel ovog ljeta dovesti novog napadača koji će biti podrška Timu Werneru nakon što se mučio prošle sezone.

Arsenalu i Tottenhamu se predviđaju znatno bolje sezone nego lani, a oba kluba su prošla ispod očekivanja.

Očekuje se da će Arsenal ove sezone završiti na petoj poziciji.

Tottenham je nedavno imenovao Nuna Espirita Santa svojim novim menadžerom nakon što su otpustili Josea Mourinha nakon razočaravajuće sezone.

Što se tiče posljednje tri momčadi na tabeli, očekuje se da će to biti Crystal Palace, Brentford i Watford.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!