NaslovnicaVijestiSuperkompjuter predvidio tko osvaja Svjetsko prvenstvo u Kataru

Superkompjuter predvidio tko osvaja Svjetsko prvenstvo u Kataru

Superkompjuter je predvidio da će Engleska izgubiti u polufinalu od Portugala – koji će se zatim u finalu sučiti sa Lionelom Messijem i Argentinom.

Momčad Garetha Southgatea je u lošoj formi pred ovozimsko prvenstvo u Kataru. Bez pobjede su u posljednjih šest utakmica, peti put da im se to dogodilo u povijesti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ta forma nije faktor u nedavnom eksperimentu BCA Researcha, koji je uvrstio utakmice sa posljednja četiri Svjetska prvenstva, kao i FIFA-ine ocjene svake reprezentacije.

Predviđa se da će Engleska stići do polufinala, kao što je to učinila u Rusiji prije četiri godine, ali bi Ronaldo i ekipa trebali da ih pobijede na jedanaesterce.

2006. godine Portugal je slavno izbacio Englesku sa Svjetskog prvenstva na jedanaesterce. Ranije u toj utakmici, Wayne Rooney se posvađao sa Cristianom Ronaldom.

Put Engleske do poraza u polufinalu vodi od osvajanja skupine B prije nego što poraze Senegal u osmini i Meksiko u četvrtfinalu. Superkompjuter vjeruje da ponovo neće uspjeti savladati Portugal.

Očekuje se da će Argentina, koja je u nizu od 34 utakmice bez poraza, pobijediti Portugal u finalu 18. prosinca. To znači da će službena rasprava Messi – Ronaldo biti riješena jednom zauvijek.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!