NaslovnicaVijestiSupruga Seada Kolašinca uhvaćena na aerodromu u Londonu: Pokušala prošvercati oružje!

Supruga Seada Kolašinca uhvaćena na aerodromu u Londonu: Pokušala prošvercati oružje!

Supruga zvijezde Arsenala Seada Kolašinca, Bella Kolašinac je prije par mjeseci napadnuta u glavnom gradu Engleske. Iz tog razloga je sa sobom ponijela pištolj za omamljivanje.

Supruga Seada Kolašinca

Bella Kolašinac nije željela da se njen muž miješa u to, te je sama uzela stvar u svoje ruke. Ona je preko granice u Englesku željela unijeti pištolj za omamljivanje.

Kako pišu strani mediji, Bella je željela prošvercati pištolj sa privatnim avionom, a na aerodromu u Londonu opravdavala se stim što je govorila da je to za njenu sigurnost nakon što su je napali i pokušali nauditi njoj i njenom mužu, te suigraču Mesut Ozilu.

Policija u Londonu joj je rekla kako se ovakvi prijestupi kažnjavaju sa šestomjesečnim zatvorom. Ovog puta su je samo pustili uz opomenu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!