NaslovnicaVijestiSuspendiran talijanski sudac zbog ignoriranja pomoćnice, pogledajte kako je reagirala

Suspendiran talijanski sudac zbog ignoriranja pomoćnice, pogledajte kako je reagirala

Talijanski sudac Juan Luca Sacchi suspendiran je na jednu utakmicu zbog poteza uoči utakmice 8. kola Serie A između Leccea i Sassuola.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Sacchi je suspendiran zbog toga što nije pozdravio svoju pomoćnicu Francescu Di Monte, koja mu je pružila ruku, ali ju je Sacchi ignorirao.

Nakon toga, Udruženje talijanskih sudaca je reagiralo, ističući da se seksistička gesta mora apsolutno osuditi, ali su također napomenuli da se radi o nehotičnoj i krivo protumačenoj gesti.

Također je naglašeno da je sutkinja Di Monte inače u vrlo dobrim odnosima s Sacchijem te je zamolila suce da mu ne dosude strogu kaznu.

Na društvenim mrežama se pojavio i video snimak cijelog događaja u kojem se vidi kako je sudac u posljednjem trenutku povukao ruku koju je pružao sutkinji kako bi se pozdravio s igračem Leccea.

Najnovije vijesti

Messijeva potpisana salveta prodana za 760.000 funti

0
Salveta na kojoj je Lionel Messi 2000. potpisao ugovor o pridruživanju Barceloni prodana je za 760.000 funti, objavila je britanska aukcijska kuća Bonhams u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!