NaslovnicaVijestiSuspenzija stigla Senegalca, propušta Svjetsko prvenstvo zbog dopinga

Suspenzija stigla Senegalca, propušta Svjetsko prvenstvo zbog dopinga

Senegalski reprezentativac Keita Balde mogao bi propustiti Svjetsko prvenstvo u Kataru koje je na rasporedu od 20. studenog do 18. prosinca.

Njegov novi klub Spartak Moskva objavio je da bi Balde mogao propustiti Svjetsko prvenstvo zbog kršenja antidoping pravila.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U Spartak je stigao prošlog mjeseca iz talijanskog Cagliarija, a suspenzija datira još iz vremena dok je igrao u Italiji. Talijanska antidoping agencija suspendirala ga je do 5. prosinca, iako u njegovom uzorku krvi nisu pronađene zabranjene tvari.

No, utvrđeno je da je tijekom postupka bilo dovoljno nepravilnosti zbog kojih bi ga trebalo kazniti.

Podsjetimo, Baldea su kao dječaka zapazili skauti Barcelone i odmah ga doveli. No, nije se uspio nametnuti pa ga je Barcelona prodala Laziju.

Poslije toga je igrao za Inter, Monaco, Sampdoriju, Cagliari, a trenutno igra za moskovski Spartak.

Za reprezentaciju Senegala odigrao je 40 utakmica i postigao šest golova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!