NaslovnicaVijestiSuspenzija za Srnu zbog dopinga, evo kad se može vratiti na teren!

Suspenzija za Srnu zbog dopinga, evo kad se može vratiti na teren!

Defanzivac Shakhtar Donetska Darijo Srna je suspendiran 17 mjeseci, priopćio je Nacionalni centar za borbu protiv dopinga Ukrajine.

Iskusni hrvatski internacionalac bila je pozitivan na dehidroepiandrosteron, najzastupljeniji cirkulirajući steroid kod ljudi nakon utakmice Lige prvaka protiv Napolija 22. ožujka prošle godine.

Tridesetšestogodišnji Srna priznao je krivicu, ali je naglasio da je neovlaštena tvar slučajno dospjela u njegov organizam.

[su_no1forfootball]

“Nikad nisam svjesno i namjerno uzimao ilegalna sredstva, niti sam nepravedno pokušao da povećam svoje sposobnosti. Da bih se posvetio obrani i spriječio uznemiravanje tima i suigrača, povlačim se iz svih nadmetanja dok se proces ne završi. U potpunosti ću se fokusirati na to da sačuvam svoju čast i poštenje”, rekao je Srna u rujnu prošle godine.

Nacionalni centar za borbu protiv dopinga Ukrajine naveo je da je Hrvat od 22. ožujka 2017. suspendiran i da se 22. kolovoza ove godine može vratiti na teren.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Srna je u svojoj profesionalnoj karijeri nastupao još za Hajduk, a iz Splita se u Donetsk preselio još prije 13 godina. Dres “rudara” je oblačio čak 513 puta, što ga čini igračem sa najviše nastupa u Shakhtarovoj povijesti, a postigao je 49 golova.

Darijo Srna sa “rudarima” je osvojio preko 20 trofeja, a od nacionalnog dresa oprostio se poslije Europskog prvenstva u Francuskoj. Dres reprezentacije Hrvatske oblačio je 134 puta, postigavši 22 gola. Ranije je govorio je kako ima želju da karijeru završi u Shakhtaru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!