NaslovnicaVijestiSUTRA PREZENTACIJA NOVOG MENADŽERA ARSENALA: Mikel Arteta se pozdravio sa Manchester Cityjem!

SUTRA PREZENTACIJA NOVOG MENADŽERA ARSENALA: Mikel Arteta se pozdravio sa Manchester Cityjem!

Mikel Arteta će biti predstavljen kao novi  menadžer Arsenala u petak i oprostiti se od Manchester Cityja.

SUTRA PREZENTACIJA

Španjolac je na stadionu Etihad od 2016. godine kada se povukao iz nogometa i povezao sa Pep Guardiolom kako bi postao jedan od njegovih pomoćnika.

Arteta je u svoje vrijeme u Cityju postao vrlo cijenjen i sada je već spreman za vođenje Arsenala, prenosi The Athletic.

Izgleda da je dogovor Topnika za njihovog trajnog nasljednika Unai Emeryja vrlo blizu, a iz Athletica navode da se Arteta oprostio od igrača i osoblja u Cityju.

Ostaje da se vidi kako će ovo kockanje uspjeti za Arsenal, s tim da Arteta još uvijek u životu nije vodio nogometnu utakmicu.

37-godišnjak je možda dobro radio zajedno s Guardiolom i igračima svjetske klase u Cityju, ali izazov koji ga čeka u sjevernom Londonu izgleda daleko veći.

Ipak, navijači Arsenala se nadaju da bi povratak bivšeg kapetana mogao potaknuti neko poboljšanje nakon grozne čarolije pod daleko iskusnijim Unaiem Emeryjem.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!