NaslovnicaVijestiSutra se igra jedan od najvećih derbija u Europi: Uprkos koronavirusu stiže...

Sutra se igra jedan od najvećih derbija u Europi: Uprkos koronavirusu stiže 50.000 navijača!

Sve utakmice ovog vikenda koje su trebale da se igraju u ligama peticama su odgođene, pa čak i one iz nižih liga. Kada će se ponovo vratiti na raspored? Vjerojatno kroz par tjedana, ali do tada moramo da se zadovoljimo nekim ligama koje nismo imali vremena pratiti dok su lige petice bile aktivne.

Sutra se igra

Danas i ovog vikenda imamo na rasporedu Tursku Super ligu i Rusku Premier ligu, te par manjih liga.

U turskoj Super ligi imamo veliki derbi, jedan od najvećih u zemlji, kao i u Europi. Naime, u turskoj se sastaju Galatasaray i Besiktas. Ova liga nije odgođena, niti je donešena odluka o tome da se utakmica igra bez navijača.

Ova utakmica se igra od 17:00, na stadionu Turk Telekom u Istanbulu, te se navodno očekuje 50.000 navijača. Predsjednik nogometnog saveza Turske je naveo kako će se cijeli stadion prije utakmice dezinficirati.

Galtasaray se trenutno nalazi na trećem mjestu sa 25 odigranih utakmica do sada. Oni imaju samo tri boda manje od vodeće dvije ekipe Trabzonspora i Basaksehira, dok se Besiktas nalazi na petoj poziciji.

Galatasaray je naravno favorit, ali u ovoj utakmici je najbolje igrati na kartone, gdje nam unibet kladionica nudi odlične granice i dobre koeficijente, pogotovo kada vidimo da nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak, te da se u ovoj kladonici računa crveni kao dva žuta, što je ogromna prednost, jer inače na ovakvim utakmicama u Turskoj bude dosta kartona i dosta grube igre.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!