NaslovnicaVijestiNastavlja se svađa između Ronalda i Ramosa

Nastavlja se svađa između Ronalda i Ramosa

Stvari u Real Madridu trenutno i nisu onakve kako bi to Florentino Perez želio, a svađa između Ronalda i Ramosa se nastavila.

između Ronalda

Prije par dana kapiten Real Madrid Sergio Ramos je žestoko odbrusio Cristianu Ronaldo.

Naime, Portugalac je izjavio kako glavni razlog loših igara Reala jeste loš odrađen prijelazni rok, a to je veoma naljutilo Španca, te mu je poručio da je to oportunističko mišljenje, te da nije u pravu.

“Ne slažem se nikako sa Ronaldo, mislim da je to oportunističko mišljenje”, rekao je Sergio Ramos, pa nastavio:

“Na početku sezone smo osvojili dva superkupa, te nam tada niko nije nedostajo, već je sve super bilo. Prije bih naglasio povrede, jer je momčad puno jača kada smo svi tu na okupu.”

“Meni ne fali apsulutno nitko. Nitko! Naravno da se ekipa promjenila, ali svako od nas doprinosi na svoj način ekipi”, ovim riječima je Sergio Ramos poslao poruku svima poruku u klubu!

Najboljih strijelac Real Madrida svih vremena Cristiano Ronaldo je trenutno u ‘ratu’ sa Sergio Ramosom, tako prenose mediji iz Španije.

Real Madrid za prvoplasiranom Barcelonom zaostaje osam bodova, a u Realu tlo se pod nogama trese i treneru Zidaneu, te je veoma blizu otkaza, prenosi Marca.

Nakon što je Španija odigrala neriješeno protiv Rusije, Ramos je od strane novinara bio upitan o budućnosti Cristiana Ronalda u Real Madridu!

“Cristiano odlazi? Pitajte njega, ja stvarno ne znam ništa o tim stvarima”, rekao je kapiten Real Madrida Serio Ramos za Marcu.

U subotu u La ligi se igra gradski derbi između Real Madrida i Atletico Madrida, a trener kraljevskog kluba Zidane će biti na velikim mukama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!