NaslovnicaVijestiSvađa Zlatana i Romelua započela objavom na Twitteru iz prošle godine!

Svađa Zlatana i Romelua započela objavom na Twitteru iz prošle godine!

Suigrači su utorak tijekom milanskog derbija morali razdvojiti Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua, a objava na Twitteru Belgijca vjerojatno je pokrenula tu svađu.

Svađa Zlatana i Romelua

Milanski derbiji često su pikantni, a meč Coppa Italije nije bio ništa drugačiji, gdje je Zlatanova i Lukakuova rasprava bila glavna tema noći.

Ibra je doveo ekipu Stefana Piolija u vodstvo u prvih pola sata igre, ali je utakmice zaista zaživjela u drugom poluvremenu kada su se dvojica bivših napadača Manchester Uniteda unijela u lice jedan drugom tijekom svađe.

Posljednji se smijao napdač Intera, jer je Zlatan kasnije dobio crveni karton, a Nerazzurri su prošli dalje.

Iako se čini da je nešto što je rekao Šveđanin pokrenulo svađu, to je potencijalno bila objava iz veljače prošle godine.

U objavi na Twitteru prije 11 mjeseci, Lukaku je tvrdio da postoji novi kralj u gradu.

Ibrahimović, koji je igrao za obje milanske ekipe, ranije se nazivao kraljem Milana tijekom svog prvog boravka za Rossonere između 2010. i 2012. godine.

39-godišnjak koji je igrao i za Juventus, u tri sezone je postigao 57 golova u 88 nastupa za Inter, osvojivši tri naslova u Seriji A.

Nakon nesrećnog boravka u Barceloni, vratio se na San Siro i igrao za Milan. Zabio je 42 gola u 61 nastupu i osvojio treći naslov u Seriji A.

Njegov drugi boravak u klubu prošao je bolje nego što je itko zamišljao, vrativši se u Europu nakon što je proveo neko vrijeme u MLS-u, a postigao je 22 gola u 27 ligaških utakmica.

Nije ni čudo što je sebe prozvao ‘kraljem Milana’, ali Lukaku očito dolazi po tu krunu, s bivšim igračem Chelseaja koji je sada zabio 35 golova u 52 utakmice za vrijeme boravka u Italiji.

Izvještaji tvrde da je Zlatan Lukakua nazvao ‘magarcem’ i rekao mu da radi svoje ‘vudu sranje’ tijekom susreta, dok je zauzvrat 27-godišnjak rekao ‘je***e se ti i tvoja žena, ta mala ku**a”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!