NaslovnicaVijestiSVAKA ČAST REAL MADRID: Evo kakvu su poruku poslali Atleticu nakon što...

SVAKA ČAST REAL MADRID: Evo kakvu su poruku poslali Atleticu nakon što je osvojio Europsku ligu

U posljednjih 12 godina, 15 od 23 europska finala su osvojili španjolski klubovi. U stvari, u prethodnih devet europskih finala, španjolske ekipe su osvojile osam.

SVAKA ČAST REAL

Teško je ne složiti se da La Liga trenutno ima najjače momčadi u Europi.

Atletico MAdrid je postao najnovija ekipa koja je trijumfovala na europskoj pozornici nakon što su osvojili Europsku ligu 2017/18 sa objedom od 3-0 protiv Marseillea u Lyonu.

Za nešto više od tjedan dana njihovi gradski rivali Real Madrid ima priliku da osvoji treći uzastopni trofej Lige prvaka kako bi dodatno ojačao španjolsku dominaciju u Europi.

Realovo finale je još tjedan dana daleko, a oni imaju utakmicu u ligi protiv Villarreala o kojoj moraju razmišljati prvo.

Ipak, oni su pratili utakmicu u Lyonu kako bi vidjeli što će se dogoditi sa njihovim gradskim rivalima i imali su što vidjeti.

Nakon što je Diego Simeoneova ekipa ostvarila pobjedu od 3-0, Real Madrid im je čestitao na jedini način na koji to znaju raditi – na Twitteru.

Napisali su: “Čestitamo Atleticu za naslov Europske lige koji su večeras osvojili u Lyonu”, nekoliko minuta poslije završetka utakmice.

Vrlo lijepo od Reala. Svakako se nije očekivalo da će čestitati svojim gradskim rivalima i zasigurno ne tako brzo nakon završetka utakmice.

Usput, Real više ne može završiti iznad Atletica u La Ligi sa preostalom jednom utakmicom. Bježe im tri boda, ali Simeoneova ekipa ima bolji rekord u međusobnim utakmicama.

Naravno, Madrid će u cjelosti očekivati tweet zauzvrat ako osvoje trofej u Kijevu.

Los Blancosi traže četvrti trofej Lige prvaka u proteklih pet godina i suočavaju se sa Jurgen Kloppom i njegovim Liverpoolom 26. svibnja u spomenutom Kijevu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!