NaslovnicaVijestiSve bliže odlasku iz Madrida? Agent Garetha Balea izjavom dao naslutiti gdje...

Sve bliže odlasku iz Madrida? Agent Garetha Balea izjavom dao naslutiti gdje će reprezentativac Velsa nastaviti karijeru!

Agent reprezentativca Velsa Garetha Balea odgovorio je na špekulacije španjolskih medija kako se očekuje da će Bale napustiti Real Madrid na zimu i preseliti se u Kinu.

U španjolskim medijima tijekom proteklog tjedna pojavile su se glasine kako se očekuje da će velška zvijezda Gareth Bale u sljedećem transfer roku napustiti Madrid i preseliti se u Kinu s kojom se povezuje već od ljeta. Jonathan Barnett, agent Balea, glasine  je demantirao i ponovio nekoliko puta – Balea želi igrati samo za Real Madrid.

“Gareth voli igrati u Madridu. Kina? Ne vjerujete svemu što ste pročitali”, rekao je Barnett kratko i sažeto.

Španjolski mediji ponavljaju da je Bale još uvijek u lošim odnosima sa trenerom Zinedineom Zidanom i da su odnosi još uvijek takvi uprkos tome što je Bale ove sezone upisao sedam nastupa.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


“Nisam čuo kako Gareth govori kako želi otići. Kad je spreman, trenira i igra. Odigrao je dosta utakmica. Imamo dobar odnos- Trenutno ne igra jer je ozlijeđen i to je cijela priča. Problem je u tome što razgovaramo o nebitnim stvarima. Gareth je dobar nogometaš, mislim da to svi već dobro znate. Želite da mediji stvore nešto što u našem odnosu ne postoji “, rekao je Zidane prije nekoliko dana.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!