NaslovnicaVijestiSVE DOGOVORENO: Carlo Ancelotti dobio novi posao, vraća se u Premier ligu!

SVE DOGOVORENO: Carlo Ancelotti dobio novi posao, vraća se u Premier ligu!

Kako pišu brojni engleski i talijanski mediji, donedavni trener Napolija Carlo Ancelotti postigao je dogovor sa čelnicima Evertona, te će uskoro biti imenovan novim trenerom kluba.

Ancelotti dolazi u Everton

Talijanski stručnjak je dobio otkaz na klupi Napolija prošlog tjedna nakon nekoliko mjeseci špekulacija o mogućem odlasku. Ipak, čini se kako neće dugo biti bez posla s obzirom da je pristao doći na Goodison Park, gdje će zamijeniti privremenog trenera Duncana Fergusona.

Sky Sports izvještava kako se službena potvrda može očekivati prije utakmice četvrtfinala Carabao kupa protiv Leicester Cityja u srijedu. Međutim, iako Ancelotti dođe prije toga, Ferguson će i dalje sa klupe predvoditi tim u tom okršaju.

Ovo je sjajna vijest za sve navijače Evertona, koji će tako dobiti trenera koji je kroz svoju slavnu karijeru vodio neke od najvećih klubova na svijetu. Osvojio je titulu u četiri od pet najvećih europskih liga, kao i Ligu prvaka sa AC Milanom i Real Madridom. Ipak, navijači na otoku ga vjerovatno najviše pamte po periodu koji je proveo u Chelseaju, sa kojim je osvojio ligu i kup 2010. godine.

On je Napoli napustio prošlog tjedna, unatoč tome što je njegov tim slavio protiv Genka rezultatom 4-0 u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka. Nakon jučerašnje utakmice protiv Manchester Uniteda, Ferguson je priznao kako uprava kluba treba dovesti najboljeg dostupnog trenera.

Rekao je: “Pokušavam im kupiti malo vremena da pronađu odgovarajućeg trenera. Uz par dobrih rezultata, taj proces će im biti lakši. Trebamo najboljeg trenera na svijetu, a ja nemam dovoljno iskustva za ovaj nivo.”

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!