NaslovnicaVijestiSVE DOGOVORENO: Mario Mandžukić pronašao novi klub, napušta Juventus za 5,5 miliona...

SVE DOGOVORENO: Mario Mandžukić pronašao novi klub, napušta Juventus za 5,5 miliona eura!

Kako su danas izvijestili brojni talijanski mediji, napadač i zvijezda Juventusa Mario Mandžukić danas je otputovao u Katar kako bi prošao liječnički pregled, te dogovorio detalje ugovora sa svojim novim klubom Al-Duhailom.

Mandžukić odlazi u Katar

33-godišnjak se već dugo vremena povezuje sa odlaskom iz Serije A nakon razočaravajućeg početka sezone, s obzirom da nije odigrao niti jednu utakmicu od dolaska novog trenera Maurizija Sarrija. Budućnost hrvatskog napadača dodatno je dovedena u pitanje kada je početkom ovog mjeseca u potpunosti isključen iz proslave Božića sa ostatkom tima.

Prema izvješću Sky Sportsa, Mandžo je primjećen u Kataru, gdje će otići u redove trenutnog lidera na tabeli Al-Duhaila početkom predstojećeg zimskog prelaznog roka. Bivši reprezentativac Hrvatske se u proteklih nekoliko mjeseci povezivao sa mogućim odlaskom u Premier ligu, odnosno u Manchester United, ali od toga neće biti ništa.

On će se tako u katarskom klubu pridružiti svom bivšem suigraču iz Juventusa Medhiju Benatiji, a Juve će za njega dobiti oko 5,5 miliona eura. Otkako je stigao u klub iz Torina 2015. godine iz Atletico Madrida, Mario je na ukupno 162 nastupa postigao 44 gola u svim takmičenjima, te osvojio ukupno osam titula.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!