NaslovnicaVijestiSVE DOGOVORENO: U Chelsea stiže zamjena za Fabregasa za 30 miliona eura!

SVE DOGOVORENO: U Chelsea stiže zamjena za Fabregasa za 30 miliona eura!

Kako danas pišu engleski mediji, Chelsea je na pragu postizanja dogovora sa Zenitom u vezi transfera veznjaka Leandra Paredesa nakon što je on pristao potpisati ugovor koji su mu ‘Plavci’ ponudili.

Chelsea dovodi Paredesa

Trener londonskog kluba Maurizio Sarri jasno je dao do znanja kako želi novog igrača na toj poziciji, nakon što je prije nekoliko dana Stamford Bridge napustio Cesc Fabregas, koji je otišao u redove Monaca.

Od tada, kao glavne mete spominjali su se veznjak Cagliarija Nicolo Barella i Paredes. Iako je Barella Sarrijev favorit, novine The Mirror izvještavaju kako će ipak Paredes biti taj koji će stići u klub, s obzirom da je 24-godišnjak već pristao na ugovor koji su mu čelnici Chelseaja ponudili. Ipak, ono što je preostalo je da dogovore detalje transfera sa predstavnicima Zenita, koji bi za njega navodno tražili oko 30 miliona eura. Pored toga, Argentinac je već poručio kako želi otići, te je klub krenuo u potragu za njegovom zamjenom.

Nakon pobjede protiv Newcastlea u 22. kolu Premier lige prije nekoliko dana (2-1), Sarri je poslao jasnu poruku upravi kako mu je pod hitno potrebna zamjena za Jorginha, s obzirom da trenutno u timu nema drugog igrača koji može pokriti tu poziciju. Naime, rekao je: “Kao što ste vidjeli, Jorginho je imao problema, ali nisam imao igrača na klupi koji može igrati tu poziciju. Ne znam kada će se to riješiti. U klubu već znaju za moje mišljenje, potreban mi je novi veznjak.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!