NaslovnicaVijestiSVE JE DOGOVORENO: Arsenal dovodi svoje prvo pojačanje iz Atletico Madrida!

SVE JE DOGOVORENO: Arsenal dovodi svoje prvo pojačanje iz Atletico Madrida!

Transfer Thomasa Lemara u Arsenal konačno bi mogao biti blizu završetka, pokazuju posljednja izvješća iz Španjolske.

Francuski internacionalac posljednjih je godina opet i više puta povezan s Topnicima, prvo kad je bio u Monacu, a sada nakon teškog vremena s trenutnim klubom Atletico Madridom.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Arsenalu hitno trebaju novi igrači u napadu ovog siječnja, a čini se da bi transfer Lemara mogao biti odgovor na njihove probleme.

Pogledajte dolje kako se tvrdi da je s Atleticom dogovoren honorar od 40 milijuna eura, unatoč nekim prethodnim razgovorima da bi u početku mogao prijeći na stadion Emirates na posudbu …

Fanovi Arsenala bit će oduševljeni ako se ova izvješća pokažu točnim, s tim što se Nicolas Pepe mučio od svog velikog transfera iz Lillea na ljeto.

U međuvremenu, budućnost Pierre-Emericka Aubameyanga u Arsenalu je pod sumnjom usred veza s mogućim prelaskom u Barcelonu.

Ako bi internacionalac Gabona otišao, Lemar bi mogao biti idealno pojačanje, te bi dodao više mogućnosti u napadu za Mikel Artetu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!