NaslovnicaVijestiSVE JE DOGOVORENO: Barcelona i Juventus prave razmjenu igrača!

SVE JE DOGOVORENO: Barcelona i Juventus prave razmjenu igrača!

Barcelona i Juventus navodno rade na transferu razmjene igrača u koju su uključena dva mlada igrača – Matheus Pereira i Alejandro Marques.

SVE JE DOGOVORENO

To tvrdi talijanski izvor Gianluca Di Marzio, naizgled traju razgovori o zamjeni igrača Pereire i Marquesa.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Pereira je 21-godišnji brazilski vezni igrač, koji je igrao samo tri puta za prvoligaša Juventusa i koji je trenutno na posudbi u francuskom klubu Dijon.

Marques je, u međuvremenu, 19-godišnji napadač, koji je u Barcinim knjigama otkako se pridružio njihovom omladinskom timu 2017. godine, iako još nije napravio proboj u seniorski sastav.

Bilo bi fer reći da ova dva mlada igrača nisu baš velika imena u ova dva velika kluba, ali uvijek je vrijedno obratiti pažnju na transfere koje rade ovi europski velikani.

Jasno je da oba tima moraju misliti da ima smisla u ovoj razmjeni, a bit će zanimljivo vidjeti kako se Pereira i Marques mogu snaći ako zamijene mjesta.

Kao što je napomenuo Di Marzio, čini se da se Juve trenutno usredotočio na mlade nakon što je također nedavno napravio transfer za Dejana Kulusevskog, što bi mogao biti pametan potez za budućnost.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!