NaslovnicaVijestiSVE JE DOGOVORENO: Manchester City doveo svoje prvo ljetno pojačanje za 50...

SVE JE DOGOVORENO: Manchester City doveo svoje prvo ljetno pojačanje za 50 milijuna funti

Sve je dogovoreno sa novim pojačanjem Građana. Manchester City je srušio Leicester Cityja sa 5-1 u subotu navečer kako bi pomaknuo 16 bodova na vrhu tabele Premier lige. Manchester United igra protiv Newcastlea u nedelju kako bi pokušao zatvoriti jaz, ali utrka za naslov izgleda sve, ali ne gotova, sa još 11 utakmica preostalih do kraja sezone.

SVE JE DOGOVORENO

Pep Guardiola je skupio momčad zvijezda na stadionu Etihad i unatoč činjenici da bježe s naslovom, Španjolac je u siječnju doveo braniča Aymeric Laportea iz Athletic Bilbaa za 57 milijuna funti.

To je njegovu potrošnju odvelo na 400 milijuna funti u dvije godine u klubu i uprkos nevjerojatnom nogometu kojeg City igra ove sezone, navijači još uvijek vjeruju da City kupuje titulu.

Ako navijači to već misle, Cityjev novi transfer će sigurno dodati ulje na vatru.

[su_premierleague]

Guardiola je platio još 50 milijuna funti kako bi njegova potrošnja narasla na 472.85 milijuna funti otkako je došao u klub, a sada je osigurao dugoročnu metu u ovom procesu.

Brazilski veznjak Fred će se na ljeto pridružiti Manchester Cityju, jer je dogovor postignut u veljači, dok je Shakhtar želio da igrač ostane do kraja sezone, jer još igraju u Ligi prvaka.

No, sada, prema The Mirroru, obje ekipe su se dogovorile za oko 50 milijuna funti, a Fred, koji ima 24. godine, se smatra dugoročnim nasljednikom Fernandinha, koji je također potpisao iz Ukrajinske ekipe.

Još u siječnju, veznjak je izrazio zadovoljstvo što je povezan sa Guardiolinom ekipom.

“Vrlo sam sretan, vidim da se moj nogomet dobro odrazio u Europi. Vrlo sam sretan sa tim”, rekao je Fred.

[su_bonus]

“Moj agent nije rekao ništa, ali sam smiren. Obnovio sam i svoj ugovor u Shakhtaru, to je još pet godina ugovora. Sretan sam, želim nastaviti pokazivati svoj nogomet u Ligi prvaka.”

“Ako postoji interes, razgovarat ću sa svojim agentom, mojom obitelji, ali sam prilično miran zbog toga.”

City je postao zainteresiran za Brazilca nakon što su igrali protiv njega dva puta u grupnim fazama Lige prvaka. Shvatili smo da je Guardiola osobno impresioniran i zatražio je od Cityja da se taj transfer dogodi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!