NaslovnicaVijestiSVE JE DOGOVORENO: Manchester United dovodi prvo pojačanje ovog siječnja - stiže...

SVE JE DOGOVORENO: Manchester United dovodi prvo pojačanje ovog siječnja – stiže zvijezda iz Reala

Manhester United je dobio zeleno svjetlo da potpiše napadača Real Madrida Gareth Balea u siječnju nakon što je Zinedine Zidane zatražio da ga se Los Blancosi riješe u zimskom prijelaznom roku.

SVE JE DOGOVORENO

Bale je imao karijeru u španjolskoj prijestolnici od preseljenja iz Tottenhama na ljeto 2013. godine.

Velški internacionalac je osvojio brojne trofeje, uključujući jedan naslov u La LIgi i četiri naslova Lige prvaka, međutim, njegova je forma posljednjih nekoliko godina bila prilično opala, a sada se konačno, čini da je Zidaneu prekipjelo.

Prema pisanju Don Balona, Francuz je rekao je rekao predsjedniku kluba Florentinu Perezu da proda Balea tijekom zimskog prijelaznog roka, a Perez se složio sa Zidaneovim stavom o tom pitanju.

U izvješću se također navodi da su Manchester United i Bayern Munchen u lovu na bivšu zvijezdu Tottenhama, pa se čini kako će Crveni đavoli ove sezone konačno dobiti krilnog igrača.

Vrijeme Balea na Santiago Bernabeu je bilo oštećeno, što se ponavlja i nastavlja u ovoj sezoni.

Velšanin je ove godine odigrao manje od 600 minuta prvoligaškog nogometa, što je ukupno daleko od onoga što Zidane želi od njega, ako je vjerovati izvještajima.

Prema pouzdanom Transfermarktu, Bale se trenutno procjenjuje na oko 54 milijuna funti, što je prilično dobra cijena za nekoga tko se i dalje može smatrati svjetskom klasom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!