NaslovnicaVijestiSVE JE DOGOVORENO: Manchester United na rubu dvostrukog transfera od 110 milijuna...

SVE JE DOGOVORENO: Manchester United na rubu dvostrukog transfera od 110 milijuna funti!

Sve je dogovoreno, tvrde strani mediji! Manchester United je na rubu dvostrukog transfera od 110 milijuna funti u zimskom prijelaznom roku.

Sve je dogovoreno

Prema izvješćima, Crveni đavoli su napravili značajan korak naprijed u njihovoj potjeri za Interovim Milan Skriniarom koji bi ih koštao 65 milijuna funti.

Slovački internacionalac je jedan od najboljih defanzivnih igrača u Europi i čini se potrebnim pojačanjem za United, koji je dobio dopuštenje da ga dovedu dok se Inter priprema dovesti Diego Godina da ga zamijeni.

Skriniar je odugovlačio sa potpisivanjem novog ugovora na San Sirou, prisiljavajući talijanske divove da prihvate ponudu od MUFC-a, koji također želi dovesti Portovog Eder Militaoa.

Cijenjen na oko 45 milijuna funti, mladić je ove sezone napravio odličan početak života u Europi nakon ljetnog transfera iz Sao Paola.

Real Madrid je također zainteresiran za Militaoa, no United je odlučan da se pojača u obrani ove zime i može biti spreman potrošiti veliki novac na dva nova braniča.

Dvojac bi došao za približno isti iznos koji je klub nedavno ponudo za Napolijevu zvijezdu Kalidou Koulibalyja, sa ponudom od 95 milijuna funti koju je odbio tim iz Serie A.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!