NaslovnicaVijestiSVE JE DOGOVORENO: Potpisao 4-godišnji ugovor i stiže na Nou Camp ovog...

SVE JE DOGOVORENO: Potpisao 4-godišnji ugovor i stiže na Nou Camp ovog vikenda! ZAMJENA ZA INIESTU!

Sve je dogovoreno. Potpisao 4-godišnji ugovor i stiže na Nou Camp ovog vikenda! On će biti zamjena za Andres Iniestu. Barcelona želi dovesti brazilskog veznjaka Arthura u klub na ljetnom prijelaznom roku.

Sve je dogovoreno

Prema podacima prikupljenim od strane španjolskih novina SPORT, 21-godišnjak će putovati u Barcelonu ovog vikedna, a putovanje će biti otkazano samo ako dođe do bilo kakavog neuspjeha.

S druge strane, Ernesto Valverde je već sve dogovorio sa brazilskim klubom za potpisivanje Arthura ranije u ožujku. Sporazum između dva kluba bio je ili dovesti veznjaka na Camp Nou na ljetnom prijelaznom roku ili sljedećeg siječnja.

Ako Barcelona odluči dovršiti Arthurovo potpisivanje na ljetnom prijelaznom roku, morat će platiti 30 milijuna eura plus 9 milijuna eura Gremiju. Prema podacima koje je SPORT prikupio, južnoamerički klub čeka plaćanje španjolskih divova da prekinu Arthurovu operaciju.

[su_bet365_koeficijenti]

Arthur je bio jedan od zvijezda za Gremio u ovoj kalendarskoj godini. Prioritet Barcelone se promijenio, pa su odlučili Arthura dovesti u klub na ljeto, umjesto siječnja 2019. godine. Dva kluba, Barcelona i Gremio su već postigli sporazum o transferu veznjaka.

Ako sve bude išlo po planu, Arthur će stići u Barcelonu ovog vikenda. On će potpisati četverogodišnji ugovor sa Kataloncima i imat će visoku recesijsku klauzulu u svom ugovoru.

Barcelonina legenda Andres Iniesta je Arthurov idol, a pobjednik Svjetskog prvenstva sa Španjolskom je već napustio klub. Očekuje se da će Arthur preuzeti njegovu poziciju u momčadi, ali je već izrazio svoje razočarenje zbog toga što nije imao priliku igrati sa legendom Barcelone.

[su_bet365_100bonus]

“Tužan sam. Počeo sam učiti nogomet na nov način, gledajući Iniestu koji je igrao za Barcelonu. Bio je primjer kojeg sam trebao slijediti, netko sa udaljenosti, postao je referentna točka”, rekao je Arthur za SPORT u svibnju.

“S druge strane, moramo ga gledati kako ostavlja Barcu, ali sa podignutom glavom, donoseći toliko naslova u klub. Njegova je karijera bila impresivna, nadam se da će mu biti dobro u Kini.”

“Zato sam tako tužan. Nadao sam se da ću sa njim moći dijeliti svlačionicu. Bio je to san, ali ako Bog bude želio, susret ćemo se kasnije, igrajući ili ne, moći ću ga barem zagrliti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!