NaslovnicaVijestiSVE JE GOTOVO: Ibrahimović pronašao novi klub - ugovor je već sklopljen,...

SVE JE GOTOVO: Ibrahimović pronašao novi klub – ugovor je već sklopljen, čeka se siječanj!

Zlatan Ibrahimović je trenutno slobodni agent nakon što je napustio LA Galaxy sa Tottenhamom među klubovima Premier lige koji bi ga vratili u Englesku.

SVE JE GOTOVO

Zlatan Ibrahimović izgleda nije spreman da se vrati u Premier ligu i umjesto toga će se vratiti u Milan, prema izvještajima stranih medija.

Napdač Ibrahimović proveo je 2010/11 i 2011/12 sezonu na San Siru, prvu godinu na posudbi iz Barcelone – gdje je u prvoj sezoni osvojio naslov Serije A, prije nego što je 12 mjeseci kasnije osvojio Juventus.

Šveđanin, koji je ranije igrao za najvećeg milanskog rivala Intera, postigao je 56 golova u 85 nastupa za Rossonere.

Odselio se u PSG za 15.7 milijuna funti prije nego što je prešao u Manchester United, a potom i LA Galaxy.

Ibrahimovićev ugovor u MLS je istekao krajem prošle sezone i upravo je pokušavao napraviti povratak u Europu sa svojim super agentom Minom Raiolom.

A čini se da je dogovorio povratak u AC Milan – javljajući za Telegraph da je navodno već dogovorio sve oko ugovora.

Ibrahimović je uživao u blistavoj debitanstkoj sezoni u Unitedu prije tri godine, jer je postigao 28 golova i osvojio Europsku ligu.

No, njegovo vrijeme na Old Traffordu je skraćeno nakon teške ozljede koljena – jer je sljedeće godine uspio odigrati samo pet nastupa.

Njegov menadžer u Unitedu, Jose Mourinho, je nedavno postavljen za novog menadžera Tottenhama – nakon otpuštanja Mauricia Pochettina.

To je dovelo do povezanosti Ibrahimovića sa prelaskom u sjeverni London, ali Mourinho je te glasine poništio.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!