NaslovnicaVijestiSVE JE GOTOVO: Poznato koliko će Sarri zarađivati u ekipi Juventusa i...

SVE JE GOTOVO: Poznato koliko će Sarri zarađivati u ekipi Juventusa i ko će mu biti prvi pomoćnik!

Plaća Maurizia Sarrija u Juventusu bit će onolika kakva dolikuje klubu ove veličine i dovoljna da na trenera postavi odgovarajući pritisak. Sarri bi danas trebao biti imenovan za novog trenera, a kruže glasine kako će sviježe penzionisani defanzivac biti dio stručnog štaba Stare dame.

CHELSEA SE PRIPREMA

Talijanska javnost trenutno čeka potvrdu transfera Maurizia Sarrija iz ekipe Chelseaja u Juventus. Jasno je da će Italijan biti novi trener, a ostale su samo još da se dogovore formalnosti te će talijanski prvak i zvanično moći imenovati trenera koji će naslijediti uspješnog Massimiliana Allegria na klupi Stare dame.

Milioneri se opasno pojačavaju: Dortmund želi u svoju ekipu dovesti nogometaša Arsenala

Talijanski mediji izvješćuju kako će Sarri raditi u Torinu za godišnju plaću od sedam milijuna eura. Sarri će također sa sobom dovesti i svoje pomoćnike. Pojavile su se i glasine kako bi se svježe umirovljeni branič Juventusa Andrea Barzagli mogao pronaći u stručnom štabu Juventusa.

Što se tiče kompenzacije ili naknade za Chelsea, informacije su različite. Najviše se spominje iznos između tri i pet milijuna eura, što naravno za Juventus ne predstavlja problem.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!