NaslovnicaVijestiSVE JE GOTOVO: Real Madrid konačno postigao dogovor sa zvijezdom Chelseaja!

SVE JE GOTOVO: Real Madrid konačno postigao dogovor sa zvijezdom Chelseaja!

Prema pisanju engleskih novina Daily Mail, Real Madrid je konačno postigao dogovor sa zvijezdom Chelseaja i belgijskim reprezentativcem Thibautom Courtoisom.

Courtois postigao dogovor sa Real Madridom

Los Blancosi su već duže vrijeme u potrazi za novim golmanom, odnosno zamjenom za Kostarikanca Keylora Navasa, a Courtois bi na Santiago Bernabeu trebao doći zajedno sa još jednom zvijezdom ‘Plavaca’ Edenom Hazardom.

[su_bet365_koeficijenti]

Iako je ‘kraljevski’ klub dogovorio sve detalje ugovora sa Courtoisom, čelnici klubova još uvijek nisu postigli dogovor oko cijene transfera, a ukoliko do toga ne dođe u narednih nekoliko dana, predsjednik Florentino Perez će se navodno okrenuti dovođenju zvijezde Tottenham Hotspura Huga Llorisa. Ipak, ni to neće biti nimalo lagan zadatak, s obzirom da je predsjednik Spursa Daniel Levy uspio u klubu zadržati trenera Mauricija Pochettina i napadača Harryja Kanea, koji su također bili na radaru Real Madrida ovog ljeta.

Courtois je nakon završetka Svjetskog prvenstva, na kojem je njegova reprezentacija osvojila treće mjesto pobijedivši Englesku, nagovijestio kako bi mogao otići u Madrid. Naime, iako je priznao kako bi mogao ostati na Stamford Bridgeu, dodao je i kako želi nastaviti igrati sa Hazardom, te da želi otići gdje god on ode.

[su_poker]

Izjavio je: “Sada ću popričati sa svojim agentom i vidjeti kakve su mogućnosti. Sve je otvoreno za mene, mogao bih i ostati u Chelseaju. Mnogi se žale kako igrači u današnje vrijeme ne poštuju ugovore, ali radimo to. Mislim da neće držati nekog mojih kvaliteta na klupi, čak i ako ne potpišem novi ugovor. Ostanak je moguć, jer mi se sviđa život u Londonu. Međutim, gdje god odem, Hazard mora doći sa mnom. Nećemo se razdvajati, vidjet ćemo što će se dogoditi.”

Real Madrid želi što prije kompletirati transfer ovog dvojca, nakon što je prije dva tjedna ostao bez najveće zvijezde Cristiana Ronalda, koji je nakon devet godina i čak 450 postignutih golova u ukupno 438 nastupa u bijelom dresu napustio Santiago Bernabeu, te otišao u Juventus. ‘Stara dama’ je za njega platila oko 100 miliona eura, a Portugalac je potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 30 miliona eura po sezoni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!