NaslovnicaVijestiSve je već dogovoreno: Thomas Tuchel dovodi veliko pojačanje u obrani!

Sve je već dogovoreno: Thomas Tuchel dovodi veliko pojačanje u obrani!

Cesar Azpilicueta i Marcos Alonso razmišljaju o napuštanju Chelseaja i mogli bi otići već sljedećeg mjeseca, prema pisanju engleskih medija. Oba braniča su bili važni igrači tijekom svog vremena na Stamford Bridgeu, ali u posljednje vrijeme imaju sve manju i manju minutažu.

Govoreći u podcastu za Transfer Window, novinar Ian McGarry tvrdi da su Azpilicueta i Alonso otvoreni za napuštanje Stamford Bridgea tijekom siječanjskog prijelaznog roka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najavljeno je da si oba igrača žele pružiti priliku za nastup na Svjetskom prvenstvu sljedećeg ljeta u Kataru tako što će tražiti bolju minutažu u drugom klubu.

Kako mediji navode, Chelsea je već pripremio ponudu za braniča Seville Julesa Koundea, kojeg žele dovesti sljedećeg mjeseca.

Nakon neuspjele Chelseajeve potjere za braničem prošlog ljeta, španjolska ekipa također je odustala od tražene cijene od 80 milijuna eura.

U izvješću se navodi da je Thomas Tuchel veliki obožavatelj Koundea i da je bio zainteresiran da ga dovede i u PSG dok je bio njihov menadžer.

Kounde također ima želju da pređe na Stamford Bridge i vjeruje se da je već dogovorio četverogodišnji ugovor i da se sada čeka samo zvanična potvrda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!