NaslovnicaVijestiSve je već poznato, ovo je novi klub Zlatana Ibrahimovića?!

Sve je već poznato, ovo je novi klub Zlatana Ibrahimovića?!

Švedski napadač raskinuo ugovor sa Manchester Unitedom, a prema navodima medija, novi klub Zlatana Ibrahimovića je već poznat i ostalo je samo da se ozvaniči suradnja.

Legendarni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović mogao bi da nakon rastanka sa klubom sa Old Trafforda prijeđe u Los Angeles Galaxy do kraja vikenda, prenosi ESPN.

Ibrahimović je poslije povratka na teren u novembru odigrao samo pet utakmica, posljednju protiv Burnleya 26. prosinca, stoga je rastanak sa “Crvenim vragovima” bio neminovan.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Kako se navodi, za njegov odlazak saglasnost je dao i menadžer Jose Mourinho, koji je u nedavnoj izjavi upravo i nagovijestio odlazak napadača koji je 2016. godine stigao u United iz PSG-a kao slobodan igrač.

Nakon teške ozljede u četvrtfinalu prošlogodišnje Lige Europe, u kojoj je United stigao do trofeja, Ibrahimović se oporavio u rekordnom roku, ali ipak je uspio da upiše samo 7 nastupa i postigne tek jedan gol.

Transfer glasine: Real odabrao napadača za iduću sezonu, Chelsea kupuje igrača Intera za 63 miliona funti, Jerome Boateng se vraća u Premier ligu

Sampaoli otkrio koje dvije zvijezde propuštaju Svjetsko prvenstvo

LA Times je takođe objavio kako je Zlatan postigao dogovor oko ugovora sa klubom iz MLS lige, a službena potvrda trebala bi stići tijekom vikenda. Navodno, ugovor je vrijedan tri milijuna dolara.

Transfer u LA Galaxy mogao bi da znači i neophodnu minutažu jer Ibrahimović nije isključio mogućnost da se reaktivira iz reprezentativne mirovine i zaigra za Švedsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Naime, nedavno se pojavila informacija kako bi se Ibrahimović mogao vratiti u reprezentaciju Švedske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, na koje su se Šveđani neočekivano plasirali nakon što su izbacili Italiju u doigravanju.

Sjajni napadač je izjavio kako ne isključuje mogućnost povratka u nacionalni tim, te ostavio pitanje otvorenim, a kako kaže, najviše će zavisiti od toga kako se bude osjećao na kraju klupske sezone. Svakako, prijeko su mu potrebne utakmice u nogama kako bi spreman dočekao SP.

Zlatan je 15 godina bio reprezentativac, od 2001. do 2016, i u tom periodu je na 116 utakmica postigao 62 gola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!