NaslovnicaVijestiSVE VEĆ DOGOVORENO: Jose Mourinho se za par dana vraća u bivši...

SVE VEĆ DOGOVORENO: Jose Mourinho se za par dana vraća u bivši klub!

Prema pisanju engleskih i španjolskih medija, Jose Mourinho bi se za nekoliko dana trebao vratiti na klupu bivšeg kluba, a riječ je o Real Madridu.

Mourinho se vraća u Real Madrid

Nakon niza razočaravajućih rezultata, uključujući ne jedan, već dva poraza u El Clasicu, te poraz protiv Ajaxa rezultatom 4-1, Santiago Solari će po svemu sudeći uskoro dobiti otkaz.

Argentinac je sjajno započeo svoju trenersku avanturu nakon što je preuzeo vodstvo tima od Julena Lopeteguija u oktobru. Međutim, situacija u ‘kraljevskom’ klubu je trenutno jako loša, s obzirom da za najvećim rivalom Barcom zaostaju čak 15 bodova u La Ligi, te su ispali iz Kupa Kralja i Lige prvaka.

Kako izvještavaju španjolski mediji, Solari će voditi tim na utakmici protiv Real Valladolida, ali da će mu nakon toga predsjednik Florentino Perez uručiti otkaz. S druge strane, Goal i Guardian pišu kako će na njegovo mjesto doći nekadašnji trener Los Blancosa Jose Mourinho.

To će mu biti prvi posao otkako je dobio otkaz u Manchester Unitedu u decembru prošle godine. Također se piše kako Perez nije odustao ni od mogućeg dovođenja Zinedinea Zidanea, koji je u dvije i pol godine, koliko je obavljao funkciju trenera na Santiago Bernabeuu, osvojio čak tri uzastopne Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!