NaslovnicaVijestiSVE VEĆ DOGOVORENO: U Arsenal u zimskom prelaznom roku stiže novi veznjak...

SVE VEĆ DOGOVORENO: U Arsenal u zimskom prelaznom roku stiže novi veznjak za 15 miliona funti!

Prema pisanju engleskih novina The Mirror, Arsenal će u zimskom prelaznom roku dovesti novog veznjaka, a riječ je o Miguelu Almironu, koji će na Emirates stići za oko 15 miliona funti.

Arsenal dovodi Almirona

24-godišnjak trenutno nastupa za klub iz MLS-a Atlantu United, u čijem dresu je na ukupno 32 nastupa ove sezone postigao 12 golova i podijelio 14 asistencija.

[su_bet365_koeficijenti]

On je proteklog ljeta dao zanimljiv odgovor na pitanej o svojoj budućnosti. Naime, rekao je: “Moj cilj je igrati u Europi, kao što sam i ranije govorio. Radim naporno svakog dana kako bi se to ostvarilo. Sretan sam ovdje u Atlanti, u klubu je sve super, ali nadam se da ću sljedeće godine zaigrati u Europi.”

Po svemu sudeći, Almironova želja će se uskoro i ostvariti. On bi u londonski klub trebao doći kao zamjena za Aarona Ramseya, kojeg će ‘Topnici’ prodati također u januaru kako ne bi otišao besplatno na kraju sezone, nakon što mu istekne ugovor sa klubom. Prirodna pozicija Miguela Almirona je pozicija ofanzivnog veznog, a krase ga brzina, odličan dribling, smirena završnica i sjajna kontrola lopte, dok ga mnogi u Sjedinjenim Američkim Državama nazivaju novim Riyadom Mahrezom.

Potvrdu o njegovom odlasku iz Atlante dao je i predsjednik kluba Darren Eales, koji je na pitanje o budućnosti paragvajskog reprezentativca rekao: “Almironova budućnost je već odlučena. On će otići u Englesku u zimskom prelaznom roku.” Almiron je u Atlantu United stigao iz Lanusa početkom prošle godine, te je ukupno za američki klub odigrao 65 utakmica u svim takmičenjima, postigao 21 gol i podijelio isto toliko asistencija. Pored toga, u septembru 2015. godine je debitovao i za pargvajsku reprezentaciju, u čijem dresu je već skupio 13 nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!