NaslovnicaVijestiSve za nacionalnu zvijezdu: Zbog Neymara bolnica će se transformisati u luksuzni...

Sve za nacionalnu zvijezdu: Zbog Neymara bolnica će se transformisati u luksuzni hotel

Neymar će u subotu biti podvrgnuti operaciji stopala, a bolnica u kojoj će proći operaciju dobro će se pripremiti za taj događaj. Naime, Neymar je nedavno povrijedio stopalo u prvenstvenom susretu u dresu PSG-a, zbog kojeg će sa terena biti odsutan do kraja sezone. Kako bi omogućili nastup na SP Brazilci čine sve da udovolje Neymaru.

Zbog Neymara

Bolnica Mater Dei, smještena u Belo Horizonteu, užurbano se priprema za dolazak velike slavne osobe, ne samo u Brazilu nego i u svijetu. Kao što je već poznato, Neymar će u subotu biti podvrgnuti operaciji stopala, kojega je ozlijedilo u prvenstvenom duleu između PSG-a i Marseillea, a njegovo osoblje će osigurati potpunu privatnost za Neymara.

>> Veliki problemi za Zidanea: Dvije zvijezde propuštaju uzvrat protiv PSG-a

Operaciju nad Neymarom će voditi liječnik brazilske nogometne reprezentacije Rodrigo Lasmar i Gerard Saillant, koji je već djelovao na sličnim “projektma” u prošlosti, konkretno je vodio brigu o “brazilskom” Ronaldu. Ne samo da će imati na raspolaganju najbolju moguću bolničku uslugu nego će bolnica zbog Neymara ugasiti cijeli odjel, gdje će mu društvo praviti neki od njegovih najbližih prijatelja i kolega, a dan kasnije će moći napustiti bolnicu.

[su_bonus]

U ovom trenutku nije jasno hoće li otići u Pariz ili nastaviti oporavak u domaćem Brazilu. Poznato je samo da će sa nogometnih igrališta biti odsutan najmanje dva i pol mjeseca, prema mišljenju liječnika koji će operirati, ali očekuje se da će biti spreman za nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!