NaslovnicaVijestiSve za voljeni klub: 26 sati čekali ulaznice

Sve za voljeni klub: 26 sati čekali ulaznice

Manchester United idući utorak će u play-off fazi kvalifikacija za Ligu prvaka preko Club Bruggea pokušati doći do grupne faze natjecanja. Koliko vole svoj klub pokazali su navijači Club Bruggea koji su čak 26 sati čekali kako bi mogli kupiti ulaznice.

111

Većinu ulaznica za gostovanje u Manchesteru uzeli su navijači s godišnjom ulaznicom, no ostalo ih je još nekoliko. Tako je jedan navijač fotografijom zabilježio trenutak gdje nekoliko navijača čeka svoj red ispred ulaznice, i to, vjerovali vi ili ne, čak 26 sati.

Club Brugge nikada do sada nije igrao protiv Manchester Uniteda stoga je ovo prava, a možda i jedina, prilika navijačima da posjete Old Trafford i navijaju za svoj klub.

Podsjetimo, nakon tri kola u prvenstvu, Club Brugge ima jednu pobjedu, jedan remi te jedan poraz. Manchester United uspješno je započeo novu sezonu sa uvjerljivom 0-3 pobjedom u gostima kod WBA-a.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!