NaslovnicaVijestiSven Ulreich se oglasio nakon najvećeg kiksa u karijeri

Sven Ulreich se oglasio nakon najvećeg kiksa u karijeri

Sven Ulreich, vratar Bayerna iz Munchena, oglasio se nakon najvećeg kiksa u karijeri, u sinoćnjem duelu protiv Reala, kada je “poklonio” loptu Benzemi koji je zatresao nebranjenu mrežu.

Bayern je poveo već u 3. minuti golom Joshuaa Kimmicha, koji je pogodio na asistenciju Corentina Tolissoa. Real je izjednačio na 1:1 u 11. minuti pogotkom Karima Benzeme, kojem je asistirao Brazilac Marcelo, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

Već u 46. minuti golom Benzeme domaćin je udvostručio prednost. Gosti su ipak uspjeli izjednačiti na 2:2 preko Jamesa Rodrigueza u 63. minuti.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Obje ekipe su u nastavku imale po još nekoliko izglednih prilika, ali se rezultat nije mijenjao, što je Realu bilo dovoljno za plasman u finale.

U drugom polufinalnom meču u srijedu od 20.45 sati sastaju se Roma i Liverpool. U prvoj utakmici, koja se igrala prošle sedmice, Liverpool je na Anfieldu savladao Romu rezultatom 5:2.

>> Arturo Vidal omalovažavao Cristiana Ronalda na Instagramu prije utakmice protiv Real Madrida: Pogledajte kakav je ‘story’ postavio Vidal

>> KOLUMBIJAC NALJUTIO NAVIJAČE ŠIROM SVIJETA: Evo što je uradio protiv Real Madrida!

Bayernov vratar je u 46. minuti nevjerojatnom pogreškom poklonio pogodak Realu za vodstvo 2:1. Tolisso je vraćao loptu Ulreichu, a Bayernov vratar je u dvojbi što napraviti s loptom pogriješio, dopustio da mu ona prođe ispod noge i ravno pred Benzemu koji ju je poslao u praznu mrežu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Nesretni golman je nakon utakmice shrvan ostao sam sjediti na travnjaku stadiona Santiago Bernabeu svjestan što je napravio u jednoj od najvažnijoj utakmici u svojoj karijeri. Susret je na koncu završio 2-2, čime je Real obranio pobjedu 2-1 iz prve utakmice.

“Ne može se opisati rečima koliko sam razočaran što smo ispali iz polufinala. Očajnički smo željeli da dođemo do borbe za trofej, dali smo maksimum, a onda mi se desila bespotrebna greška. Moja greška. Kako, ni sam ne znam da objasnim. Žao mi je i suigrača i navijača”, napisao je Ulreich u objavi na svom Instagram profilu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!