NaslovnicaVijestiSvi im se smiju: Navijači Chelseaja se izblamirali u utakmici protiv Huddersfielda

Svi im se smiju: Navijači Chelseaja se izblamirali u utakmici protiv Huddersfielda

Nakon iznimno razočaravajućeg poraza protiv West Hama tijekom vikenda, bilo je neophodno da se Chelsea vrati natrag sa pobjedom protiv Huddersfield Towna prošle večeri.

Svi im se smiju

Antonio Conte je učinio upravo to o čemu smo sada pričali. U prvom poluvremenu Tiemoue Bakayoko i Willian su učinkovito osigurali sva tri boda za Plavce, dok su se privremeno popeli na to drugo mjesto na tabeli Premier lige zajedno sa Manchester Unitedom.

Pedro je kratko poslije poluvremena dodao i treći gol za Chelsea, dok je Laurent Depoitre utješio domaćine sa golom u sudijskoj nadoknadi.

Bio je to savršen odgovor za klub iz zapadnog Londona nakon subotnjeg zastoja.

[su_no1forfootball]

Conte je ustrajavao da je njegova ekipa bila izvan utrke za naslov tijekom vikenda nakon šokantnog poraza na London stadionu.

No, sinoćnja izvedba pokazuje da njihovi igrači nisu odustali. Ipak, navijači Chelseaja su se osramotili tijekom prvog poluvremena.

Prema pisanju Sam Walacea iz Daily Telegrapha, navijači Chelseaja su pjevali svojim kolegama, navijačima Huddersfielda: “Prvaci Engleske, to nikada nećete pjevati!’

O, Bože, Bože! Pa Huddersfield je tri puta bio prvak Engleske, ako to niste znali.

Osvojili su ligu 1924., 1925. i 1926. Podavno je to bilo, ali nogomet je postojao dugo prije početka Premier lige 1992. godine.

[su_live_koeficijenti]

Nepotrebno je reći, no navijači Plavaca niti ne znaju povijest engleskog nogometa. Evo kakve su reakcije na Twitteru.

Možda su se zbunili, ali barem su otišli kući sa osmijesima na licima.

Conteova ekipa se nalazi 11 bodova iza lidera Manchester Cityja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!