NaslovnicaVijestiSvi smo čuli za Fabrizija Romana, ali znate li koliko on zarađuje...

Svi smo čuli za Fabrizija Romana, ali znate li koliko on zarađuje od svojih objava?

Postupno, cijenjeni talijanski novinar Fabrizio Romano izgradio je reputaciju najpoznatijeg stručnjaka za nogometne transfere, što mu je omogućilo da ostvari značajan prihod putem društvenih mreža.

Fabrizio Romano i njegov poznati izraz “Here we go”, kojim potvrđuje transfer prije nego što postane službeno objavljen, tijekom svakog prijelaznog roka zbog svoje radne etike, pouzdanosti i pravovremenih informacija miljenik je svih navijača diljem svijeta. Na njegovim društvenim mrežama, obožavatelji mogu pronaći sve najvažnije transfere koji se događaju.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Tijekom ovog prijelaznog roka, Fabrizio Romano se susreo s izazovima većim nego ikad prije, budući da su se u borbu uključili i saudijski klubovi koji su svojim velikim financijskim ulaganjima “oteli” nekoliko poznatih nogometnih imena iz Europe. Nakon završetka prijelaznog roka, Romanu slijedi zasluženi odmor.

U međuvremenu, otkriveno je koliko Fabrizio Romano zarađuje na Twitteru. Njegove najmanje popularne objave na ovoj društvenoj mreži dobivaju više od 10.000 lajkova, dok najpopularnije dosežu preko 100.000 lajkova. Sve to doprinosi njegovom prihodu.

Prema aplikaciji Notus, koja analizira broj pojavljivanja na računu tijekom mjeseca i pretvara ih u prihod od oglasa, Fabrizio Romano zarađuje 79.000 dolara samo na Twitteru. To mu omogućuje godišnju zaradu od otprilike milijun eura.

No, dodaju li se i ostale društvene mreže na kojima je aktivan, kao i ostali novinarski poslovi koje obavlja, može se reći da Talijan zaista dobro zarađuje i da mu se predani angažman isplati.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!