NaslovnicaVijestiSVI SMO UZ NJEGA: Jese Rodriguez prolazi kroz najteže trenutke u životu

SVI SMO UZ NJEGA: Jese Rodriguez prolazi kroz najteže trenutke u životu

Ono što se dešava nogometašu Stokea, Jese Rodriguezu niko ne bi poželio ni najgorem neprijatelju, a on je i sam to rekao. Jose Rodriguez, trenutno ne može igrati nogomet. Njegov sin se bori za život i to mu je prioritet do daljnjeg.

Jese Rodriguez

Nogometaši obično žive živote koje obični smrtnici samo mogu sanjati. No, često se desi da smo u krivu, jer osim slave i novca, što je, naravno, glavni prioritet svih nogometaša tokom aktivne igračke karijere, i oni su samo obični ljudi sa svakodnevnim problemima u životu.

David Silva nedavno je otkrio da se može igrati nogomet jer se liječnici bore za život njegovog prerano rođenog sina asada se slična stvar desila i sa njegovi sunarodnjakom Jeseom.

>> Pronašao novi klub: Legendarni Diego Forlan potpisao za 10. klub u karijeri

Španjolksi internacionalac i član Stokea prolazi korz najteže razdoblje u životu. Njegov sin se nalazi u životnoj opasnosti. Nogometaš Engleskog Stoke Citya dobio je dozvolu za odlazak u Madrid, gdje je nalazi njegova obitelj.

[su_bonus]

“Ovo ne bi poželio ni najgorem neprijatelju. Nevjerojatno je kako takva stvar može utjecati na vas, ali mi se borimo i ne odustajemo”, rekao je 24-godišnji nogometaš, koji je zadnju utakmicu za Stoke City odigrao na kraju naovembra. Jese u Madridu trenira s kondicionim trenerom kojeg sam plaća te na taj način pokušava da ostane u formi.

[su_bet365_100_bonus]

Jese je nogometaš francuskog PSG-a na posudbi u Stokeu, ali u prošlosti je bio član Real Madrida.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!