NaslovnicaVijestiSvi tvrde da je dogovor već postignut: Manchester United dovodi pojačanje od...

Svi tvrde da je dogovor već postignut: Manchester United dovodi pojačanje od 114 milijuna funti!

Manchester United je navodno postigao dogovor sa zvijezdom Borussije Dortmund Jadonom Sanchom uoči potencijalnog transfera u iznosu od 114 milijuna funti.

Manchester United dovodi

Real Madrid i Barcelona također su povezani sa Sanchom, ali španjolski mediji sugeriraju da je Manchester United u dobroj poziciji za njegov potpis nakon što im je on prioritet ovog ljeta.

Izvješće navodi da Dortmund gleda kako da dopusti Sanchou da napusti klub za 114 milijuna funti, te su u Unitedu spreni platiti novce kako bi se domogli engleskog internacionalca.

Ovo zvuči ohrabrujuće za Crvene đavole, koji bi mogli imati vrhunskog napadačkog talenta poput Sanchoa u svojoj momčadi nakon jedne teške sezone.

20-godišnjak izgleda kao jedan od najvećih talenata u nogometu i sigurno bi predstavljao pojačanje za igrače kao što su Jesse Lingard i Alexis Sanchez.

Indenpendent također izvještava kako će Sancho odabrati Manchester United u odnosu na druge klubove, čak i ako nogomet u Ligi prvaka ne bude dostupan.

Ole Gunnar Solskjaer izgleda da stvara nešto uzbudljivo u Unitedu, sada može proći neko vrijeme prije nego što vidimo hoće i ova sezona biti gotova i može li Norvežanin doista usmjeriti svoje mjesto u četiri najbolje ekipe.

Bilo kako bilo, potpisivanje elitnog mladog igrača poput Sanchoa bi sigurno odgovaralo Unitedu u godinama koje dolaze.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!