NaslovnicaVijestiDok su svi zauzeti koronavirusom, Manchester United radi na ugovoru za pojačanje...

Dok su svi zauzeti koronavirusom, Manchester United radi na ugovoru za pojačanje od 120 milijuna funti!

Ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano nesumnjivo će obradovati navijače Manchester Uniteda uzbudljivim vijestima o očiglednoj potjeri za Jadon Sanchom.

Manchester United radi

Dok je na Instagramu uživo sa 433, Romano tvrdio da Crveni đavoli ‘rade’ na ugovoru za Sanchoa, Romano dodaje da su Crveni đavoli ‘sigurni’ da će Sancha dovesti u sljedećem prijelaznom roku.

Unatoč ovom ažuriranom dočeku za navijače Uniteda, Romano ponavlja da United tek treba odrediti naknadu s Dortmundom za Sanchove usluge.

Prema MailOnlineu, Sancho bi košato Uniteda 120 milijuna funti.

Sancho se etablirao kao jedan od najvećih svjetskih talenata otkako je napustio Manchester City kako bi se pridružio Dortmundu u ljeto 2017. godine.

Krilni igrač je bio u formi pod vodstvom Luciena Favrea, engleski internacinalac ima nevjerojatnih 17 golova i 19 asistencija u 35 nastupa u svim natjecanjima ove sezone.

S obzirom da se Marcus Rashford i Anthony Martial koriste u napadačkim ulogama otkako je Solskjaer preuzeo United, Crveni đavoli moraju pojačati svoje mogućnosti na krilnim pozicijama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!