NaslovnicaVijestiŠvicarci zabranili "albanskog orla" prije SP-a: Želimo iskazati poštovanje

Švicarci zabranili “albanskog orla” prije SP-a: Želimo iskazati poštovanje

Nogometne reprezentacije Švicarske i Srbije drugi su put zaredom u istoj skupini na Svjetskom prvenstvu, a ovoga puta neće biti provokacija predvođenih igračima albanskog porijekla.

Švicarci su pobijedili Srbiju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a utakmica je zapamćena i po tome što su Xherdan Shaqiri i Granit Xhaka svoje golove proslavili isticanjem dvoglavog orla i time izazvali bijes u Srbiji.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovaj put se to sigurno neće dogoditi. Direktor švicarske reprezentacije Pierluigi Tami zabranio je ovu vrstu proslave golova igračima albanskog porijekla.

“Razgovarao sam sa izbornikom Srbije Draganom Stojkovićem. Zajednička nam je želja da ova utakmica bude isključivo nogometna. Ne želimo ponoviti grešku kao na prošlom Svjetskom prvenstvu. Ovdje smo da igramo nogomet i ništa drugo. Ne želim poslati političku ili vjersku poruku”, rekao je Tami za portal CH Media u Švicarskoj.

I ovoga puta za Švicarsku će igrati veliki broj igrača iz Albanije i Kosova. Nastupu se nadaju Granit Xhaka, Xherdan Shaqiri, Andi Zeqiri, Nico Elvedi…

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!